DHL Parcel (E-com)

Met twee enthousiaste teams, in Markelo en Raalte, vormen wij schakels in het netwerk van Selektvracht.

Selektvracht is marktleider op het gebied van consumentenbelevering in Nederland. Deze positie is bereikt door voortdurend het productenpakket af te stemmen op de wensen van de klanten in de thuiswinkel- en actiemarketing branche. Selektvracht staat voor degelijkheid en nauwkeurigheid en biedt door haar unieke track- & tracesysteem, garanties voor een zekere aflevering van uw pakket. Logisch dat Wehkamp, V&D, HEMA, KPN, en PABO voor Selektvracht kiezen.

 

referenties:

KPN:  KPN heeft haar contract met Selektvracht gecontinueerd en uitgebreid. Vanaf 1 januari 2013 gaan er dagelijks nog meer (glasvezel)pakketten met Selektvracht naar tevreden klanten.

V&D: Onlangs is het volgende bericht ontvangen van V&D topman Mark McKeon; “Even een kort berichtje om de waardering van het V&D team over te brengen voor de succesvolle aflevering van het recordaantal bestellingen tijdens het V&D PrijzenCircus. We hebben nieuwe verkooprecords gebroken en we waarderen het geweldige werk en de ondersteuning van Selektvracht…”

HEMA laat sinds maart 2011 de online verkochte artikelen door Selektvracht bezorgen en is daarover “zeer tevreden”